Dessa ostfrallor/plättar utan gluten, är perfekt utflyktsmat eller som ostfrallor till en härlig söndagsfrukost. Jag ändrade receptet lite från originalet som jag fann på instagram @majaslchf.
3 eko ägg
3-4 dl riven ost
1 msk fiberhusk
1 tsk kokosmjöl
Vispa ägg fluffigt, tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda 200*C tills de är gyllenbruna.
3 eko ägg
3-4 dl riven ost
1 msk fiberhusk
1 tsk kokosmjöl
Vispa ägg fluffigt, tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda 200*C tills de är gyllenbruna.
foto: Living by Miriam
Mitt liv, inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Mitt liv, inredning, trädgård, skönhet, mat, hälsa & anticancer
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Tack för du tar dig tid att skriva en liten hälsning :-)
Thanks for leaving a message.
/Miriam