Jag var länge skeptisk till blomkålspizza. Men det är förvånansvärt gott och enkelt att göra. Tycker inte man känner vare sig ägg eller blomkålssmak. Eftersom blomkål är ganska vattnigt är det bra att använda varmluftsugn och förgrädda den innan toppingen åker på.
Recept Blomkålspizza- botten
2 ägg
1-1,5 dl riven blomkål
1 dl riven ost
225*C varmluft
Blanda allt i en skål och bred ut på bakplåtspapper, se till att det är ordentligt tunt.
Förgrädda sedan tills hela är gyllenbrun. Ta ut pizzan och toppan med tomatsås och valfri topping.
Recept Blomkålspizza- botten
2 ägg
1-1,5 dl riven blomkål
1 dl riven ost
225*C varmluft
Blanda allt i en skål och bred ut på bakplåtspapper, se till att det är ordentligt tunt.
Förgrädda sedan tills hela är gyllenbrun. Ta ut pizzan och toppan med tomatsås och valfri topping.
foto: Living by Miriam
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.
Hem, Trädgård, Barn & Hälsa.
Följ bloggen på:
Verkligt toppen~gooooooood! 👏👍😉
SvaraRaderaAnvände ekologisk parmesan i botten. Hmmm.
Åh vad roligt att du gillade den. Parmesan lät verkligen sjukt gott, det måste jag prova :-)
Radera